Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Флагманът HTC10 ще е наличен в България от края на май
HTC представи в София Тех Парк най-новия си флагман HTC 10. „За нас в HTC днешният ден е изключително важен, тъй като честваме десетия юбилей на марката с официално представяне на десетия ни флагман – съвършено съчетание на величие и независимост, ярък израз на максимата, че цялото е по-внушително от сбора на съставните части“, обобщи Николай Нанков, регионален мениджър на HTC за България и Македония. 

На високо-технологичното парти присъстваха партньори на компанията, журналисти и верни фенове на марката. Новият модел бе представен от журналисти и блогъри, пишещи за технологичните новости и от DJ Деси от Фючър Шок.

Най-новото попълнение в семейството на HTC е телефон, който съчетава камера от световна класа със златен аудио стандарт, смел нов дизайн от цяло парче метал и несравнимо добра производителност.

Съвършен дизайн

Вдъхновен от светлината и изваян до съвършенство, HTC 10 е с изцяло нов дизайн: смелите контури са издълбани в стилен корпус от цял къс метал. Улавяйки красиво светлината, скосените ръбове придават по-изящен вид с изцяло стъклената си предна част, сливаща се с металния корпус.

Компанията държи особено на малките детайли. Преди създаването на ново устройство задължително с изключителна прецизност се изследват всички материали. Дизайнерският екип се е постарал да създаде красив и функционален телефон. Бутонът за захранването е създаден така, че високоговорителите да изглеждат още по-красиво. Звукът е с невероятно качество. HTC 10 e модел, при който сензорът за пръстови отпечатъци разпознава пръста от почти всеки ъгъл.

Прецизно проектиран да издържа на всекидневни удари, падания и издрасквания, HTC 10 е подложен на 168-часов температурен тест при температури от - 20 градуса до унищожителните + 60 градуса. HTC 10 премина и през повече от 10 000 теста на падане, огъване, надраскване и корозия.

Камера на световно ниво!

HTC 10 притежава най-добрите камери на пазара в момента. Те са първите в света с оптична стабилизация с голяма апертура F/ 1.8 лещи едновременно на предната и на задната камери. Основната камера е оборудвана с нови, по-големи сензори - 12 милиона от ново поколение UltraPixels (1.55um на пиксела ), по-бърз лазерен авто фокус на основната камера. Предната UltraSelfie™ камера има широкоъгълни лещи и светкавица, посредством присветване на екрана на телефона. HTC 10 осигурява изключително ясно заснемане при слаба светлина и снимки с висока резолюция, независимо дали сте зад или пред обектива.

Камерата стартира за по-малко от 0,6 секунди и е снабдена с 2-ро поколение лазерен автофокус, който прави фокусирани снимки още по-бързо. Тя е достатъчно бърза, за да работи в „burst mode“ (серия от снимки на бързо движещ се обект). Всички настройки са разположени максимално удобно за пръстите, а функцията Pro Mode дава допълнителни възможности за по-опитните фотографи, включително и заснемане на изображения в RAW формат.

Постигнатите на теста „DxOMark“ 88 точки са едно от най-високите постижения за качество на камерата на смартфон към днешна дата и е плод на десетки хиляди часове, прекарани във фина настройка на всеки елемент, за да се гарантират снимки и видео на световно ниво.

Най-добрите снимки, най-добрият звук

Качествените изображенията не са единственото, което поставя този смартфон на върха. HTC 10 съчетава възможности за ярко 4K видео заснемане с първия 24-битов Hi-Res стерео аудио запис в света. Заснемането е до 256 пъти по-детайлно, отколкото стандартни записи, с два пъти по-добър честотен диапазон и качество на записа все едно наистина човекът е до вас.

Създаден за аудио маниаци, HTC 10 има сертификат за Hi-Res аудио и е проектиран да направи музиката да звучи по начин, по който не сте и очаквали. В слушалките има вграден усилвател, който дава два пъти по-силен звук, отколкото конвенционалния, има способността да усилва от 16 на 24-битов аудио звук и както и висококачествено преобразуване на цифров в аналогов звук, комбинирано с десетократно по-малки изкривявания на звука спрямо други устройства на пазара.

Всеки чува нещата по различен начин, затова HTC 10 е с изцяло нова профилна система Personal Audio, която подобрява вашето аудио изживяване. Чрез създаването на един уникален профил, който адаптирате към вашия слух, той динамично настройва специфични звукови честоти към всеки слух, което ви позволява да слушате музика точно по начина, по който желаете. Доразработените HTC BoomSound ™ Hi- Fi edition говорители са оборудвани със същия дизайн като водещите акустични системи и са комбинирани със специален усилвател за всеки говорител за да възпроизведат нечувано до сега при смартфоните качество на звука.

И понеже уникалният звук се нуждае от страхотни слушалки, ние включихме в комплекта на новия ни флагман, най-добрите на пазара Hi- Res сертифицирани аудио слушалки. Те се отличават с тънки едва 8µm полимерни диафрагми, уголемени със 70% драйвъри, слушателите се радват на богат звук и най-доброто аудио изживяване.

Най-доброто изпълнение

HTC 10 акцентира върху хардуера, но в същото време представя най-добрия софтуер в своя клас, според нас, фокусирайки се върху правилното съчетаване на основни характеристики. Приложенията стартират два пъти по-бързо, те са с най-висок стандарт и HD дисплей от ново поколение с 30% повече цветност, създаваща кинематографично усещане и 50% по-висока чувствителност при докосване от предшественика си, дори и с най-леките и бързи движения на пръстите работите перфектно.

Вниманието към детайла не спира дотук. Сигурността е важна за потребителите и ние създадохме скенер за отпечатъци, който отключва дисплея за светкавичните 0.2 секунди. Той е алгоритмично програмиран да ви разпознава все по-бързо и точно с течение на времето.

Проектиран, за да издържи по-дълго, HTC 10 се гордее с последен модел процесор Qualcomm Snapdragon и най-съвременната 4G LTE връзка. Всяко устройство се предлага с Boost+ , предназначен да направи телефона ви по-бърз, да ползва по-малко енергия и да осигурява ефективна защита и управление на приложенията. Това включва интелигентен „бустър“, който автоматично оптимизира паметта, бустър за игри, който ползва по-малко енергия по време на гейминг, както и нова система PowerBotics, която отваря и затваря приложения, използващи повече енергия и по този начин удължава живота на батерията с 30% или до два дни.

Boost+ оптимизира работата не само с по-лесното стартиране на приложения, но и с функцията за заключване App Lock, която осигурява още едно ниво на защита с възможността да заключавате което и да е приложение, докато App Manager мигновено поправя всяко приложение, което не работи добре.

HTC 10 включва и последен модел компактно зарядно 3.0 Rapid Charger с подобрено топлинно управление, така че батерията може да се зарежда с до 50% само за 30 минути – идеално за хора, които откриват, че батерията на телефона им е изтощена в края на работния ден.

Вие контролирате!

Намалявайки дублиращите се и предварително заредени приложения и интегрирайки най-доброто от HTC и Google, създадохме телефон, който Ви дава възможност да решите какво да качите на устройството.

Със специално създадения HTC Freestyle Layout, вече нямате лента на екрана, която да диктува оформлението. Вместо това може да подходите креативно и да подредите екрана чрез плъзгане на икони и стикери, където пожелаете. Можете да ги поставяте, да ги групирате, да създавате линк към приложения или въобще да махнете иконите от екрана - изборът е изцяло ваш.

Последната версия на HTC Themes ви осигурява достъп до хиляди професионално създадени теми със собствени икони, фон и звук, като персонализирате телефона си според собствения си стил.

Аксесоари и наличности

HTC 10 предлага изцяло нов калъф Ice View с полупрозрачна и изключително гъвкава предна част. Така винаги, когато искате да се обадите, да прочетете съобщение, да смените песен или да снимате, можете да го направите без дори да отваряте калъфа. Това е опростяване на функциите без да се жертва сигурността.

HTC 10 ще е наличен в търговската мрежа в България в края на май 2016 в две цветови комбинации: Carbon Grey, Glacier Silver. Ще се предлага без абонаментен план на цена от 1450 лв. без СИМ карта (тарифен план) от всички ритейлъри и мобилни оператори.

Бележки към редакторите

1. Конфигурациите и аксесоарите в комплекта като слушалките и зарядното устройство 3.0 Rapid Charger може да бъдат различни в различните страни. Моля проверете оторизираните търговци или оператори за наличност.

2. Животът на батерията може да варира в зависимост от клетъчната мрежа, местоположението, силата на сигнала, различните конфигурации, употребата на телефона, както и други фактори. Според това резултатите също могат да се различават.

3. Тестовете на батерията се извършват в лабораториите на HTC със специални устройства.

4. Всички показатели (с изключение на DXO) са получени в резултат на тестове, проведени в лабораториите на HTC, както на HTC, така и на конкурентни продукти.
11.05.2016
Share
София - Представяне на HTC10
11.05.2016
тегло: 477 KB
размери: 2073X3000 px
автор: Миро Златев
София - Представяне на HTC10
11.05.2016
тегло: 434 KB
размери: 2008X3000 px
автор: Миро Златев
София - Представяне на HTC10
11.05.2016
тегло: 709 KB
размери: 2002X3000 px
автор: Миро Златев
Първите потребители на HTC10 и Николай Нанков, регионален мениджър на HTC за България и Румъния
София - Представяне на HTC10
11.05.2016
тегло: 656 KB
размери: 2002X3000 px
автор: Миро Златев
Илия Темелков от HiComm, представя дизайна на HTC10
София - Представяне на HTC10
11.05.2016
тегло: 717 KB
размери: 2002X3000 px
автор: Миро Златев
DJ Деси и Людмила Нижекьойская, HTC
София - Представяне на HTC10
11.05.2016
тегло: 549 KB
размери: 3000X2002 px
автор: Миро Златев
Момчил Карабулев от Mobile.bg, разказа за новите възможности на камерите в HTC10
София - Представяне на HTC10
11.05.2016
тегло: 665 KB
размери: 3000X2091 px
автор: Миро Златев
Никола Балов, технологичен блогър разказа какво е надграждането в новия флагман на HTC
София - Представяне на HTC10
11.05.2016
тегло: 597 KB
размери: 2002X3000 px
автор: Миро Златев
Николай Нанков, регионален мениджър на HTC за България и Румъния
София - Представяне на HTC10
11.05.2016
тегло: 557 KB
размери: 2002X3000 px
автор: Миро Златев
Николай Нанков, регионален мениджър на HTC за България и Румъния
София - Представяне на HTC10
11.05.2016
тегло: 550 KB
размери: 2002X3000 px
автор: Миро Златев
Илия Темелков с HTC10
София - Представяне на HTC10
11.05.2016
тегло: 451 KB
размери: 3000X2002 px
автор: Миро Златев
Людмила Нижекьойская от HTC
София - Представяне на HTC10
11.05.2016
тегло: 481 KB
размери: 2002X3000 px
автор: Миро Златев
Драгомир Иванов, главен барман в коктейл бар „Спутник” в София прави зелената магия The powerof 10
София - Представяне на HTC10
11.05.2016
тегло: 920 KB
размери: 2002X3000 px
автор: Миро Златев
Кетерингът на събитието бе тематичен в зеления цвят на HTC, дело на МИАМ

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz