Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Electrolux представи тенденциите в индустрията на електродомакинските уреди и високотехнологични фурни с пара
Годишните финансови резултати на Electrolux Group за 2015 показват ръст на продажбите от 2,2% в сравнение с 2014. Нетните продажби за 2015 г. са в размер на 124 милиарда шведски крони (или приблизително 13,64 милиарда евро). Растежът е генериран до голяма степен от дейностите в регионите ЕМЕА (Европа, Близък Изток и Азия) и Северна Америка. 

Резултатите през 2015 потвърждават положителното развитие в ЕМЕА, където оперативната печалба нараства от 4,2% през 2014 до 5,8% за цялата 2015, като същевременно достига рекордните 7,4% през последното тримесечие на 2015.

Electrolux, като глобален участник на пазара на електродомакински уреди, следи отблизо основните фактори, които формират потребителското поведение, технологиите, въпросите, свързани с околната среда, световната икономика и по този начин – бъдещето на индустрията. Андраш Тамаши, регионален - директор продажби за Югоизточна Европа на Електролукс груп, очерта четирите основни тенденции, които определят бъдещето в сектора на електродомакинска техника: консолидиране на бизнеса, растяща сила на крайния потребител, процеси на дигитализация и формираща се нова пазарна обстановка.

„Има изместване на фокуса на потребителското търсене от свободностоящи към уреди за вграждане. В България дела на уредите за вграждане вече достигна 26,5%*, което е едно добро ниво и следва тенденциите в Централна и Източна Европа, като дори превъзхожда по този показател някои съседни държави. Нашето намерение е да се възползваме максимално от този потенциал, като допълнително положим усилия за разработване на пазара на парови фурни и индукционни плотове“, сподели Андраш Тамаши по време на презентацията си.

Electrolux е единственият производител на електроуреди, който предлага цялостни решения както за крайни потребители, така и за професионалисти. Компанията пренася опита си от професионалната сфера в електродомакинските уреди за дома. Пример в тази посока са паровите фурни, където Electrolux e лидер в Европа. Паровите фурни комбинират традиционното с ултрамодерното готвене. Тяхната изключителна работа беше тествана и показана по време на събитието от шеф Андре Токев. Той направи атрактивна демонстрация за това колко лесно могат да се постигнат професионални резултати при домашни условия, докато приготвяше гурме-меню.
03.02.2016
Share
София - Представяне на нови фурни с пара от Електролукс
03.02.2016
тегло: 580 KB
размери: 2002X3000 px
автор: Миро Златев
Андраш Тамаши, регионален - директор продажби за Югоизточна Европа на Електролукс груп, Соня Калева - маркетинг мендижър в Балкан стор, консултант на Електролукс за България и шеф Андре Токев
София - Представяне на нови фурни с пара от Електролукс
03.02.2016
тегло: 780 KB
размери: 2002X3000 px
автор: Миро Златев
Андраш Тамаши, регионален - директор продажби за Югоизточна Европа на Електролукс груп и Соня Калева - маркетинг мендижър в Балкан стор, консултант на Електролукс за България
София - Представяне на нови фурни с пара от Електролукс
03.02.2016
тегло: 700 KB
размери: 2002X3000 px
автор: Миро Златев
Шеф Андре Токев

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz