Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Норвежко-Българската бизнес група се срещна с партньори
Норвежко-Българската бизнес група организира среща с партньори, която се състоя в Резиденцията на Норвежкото посолство в София. Домакин бе посланикът на Кралство Норвегия в България Н.Пр. Гюру Катарина Х. Викьор , а гости бяха представители на Теленор, на българския и норвежкия бизнес, както и официални лица.

„Създаването на Бизнес Групата провокира широк интерес от страна на български и чужди компании от различни сектори на икономиката. Два месеца след официалния старт на сдружението, наши членове са някои от водещите компании в области като агрикултура, производство на био горива, ИТ решения, телекомуникации, управление на проекти и др.“, каза Стайн-Ерик Велан, председател на Норвежко-българската бизнес група и главен изпълнителен директор на Теленор. Той изрази задоволство, че всички тези успешни и доказани компании са партньори на сдружението и споделят общи ценности и визия за развитие.

„Вярвам, че бизнес средата в България има нужда от подобна организация, тъй като тя може да бъде позитивен стимул за развитието на компаниите, които работят и инвестират в страната. Сред водещите цели на бизнес групата ще бъде също така популяризирането на основни норвежки ценности като прозрачност, открит диалог и нулева толерантност спрямо корупцията. “, каза Н.Пр. Гюру Катарина Х. Викьор.

В бизнес групата могат да членуват не само български и норвежки компании, но и държавни институции, организации и сдружения с нестопанска цел. Благодарение на членството си в сдружението те ще имат възможност да обменят опит, идеи, полезни контакти, както и да получат подкрепа при развитието на своята дейност.

Компаниите, които имат желание да станат членове трябва да попълнят специална апликационна форма, както и да заплатят съответния членски внос за срок от една календарна година. Таксата за членство варира в зависимост от броя служители, които има дадена компания, като сумите са в ценовия диапазон от 250 до 1500 лева.
20.11.2015
Share
София - Среща на Норвежко-Българската бизнес група с партньори
20.11.2015
тегло: 814 KB
размери: 1981X3000 px
автор: Александър Михайлов
Норвежко-Българската бизнес група организира среща с партньори, която се състоя в резиденцията на Норвежкото посолство в София. Домакин бе посланикът на Кралство Норвегия в България Н.Пр. Гюру Катарина Х. Викьор
София - Среща на Норвежко-Българската бизнес група с партньори
20.11.2015
тегло: 694 KB
размери: 1993X3000 px
автор: Александър Михайлов
Председателят на Норвежко-Българската бизнес група и главен изпълнителен директор на Теленор България Стайн-Ерик Велан разказа повече за развитието на групата и изрази задоволство, че нейни партньори вече са редица успешни и доказани компании от различни сектори на икономиката

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz