Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

50 студенти започват стаж в Теленор
Теленор откри ежегодната си стажантска програма на официално събитие в сградата на оператора в София. Тази година компанията

посреща 50 студенти от различни университети в България, които ще имат възможност да трупат професионален опит в реална бизнес среда.  Стажът е платен, като продължителността му е два месеца.

Стажантите ще се присъединят към общо 24 дирекции в Теленор, сред

които „Грижа за клиента“, „Бизнес продажби“, „Корпоративна политика“, „Човешки ресурси“, „Създаване на стойност“, „Бизнес маркетинг“, „Експлоатиране на мрежата“ и други технически и оперативни отдели в компанията.

По време на работата си в Теленор, студентите ще имат шанс да придобият нови знания и да разработят собствени проекти под ръководството на персонални наставници. Всички участници ще преминат и през обучение по презентационни умения, а също ще се включат в специална въвеждаща програма, която ще ги запознае със структурата на компанията, нейната корпоративна култура, история,

мисия и ценности.

„Стажантската програма е една от най-успешните младежки

инициативи на Теленор. Горди сме, че всяка година тя разширява обхвата си и дава шанс на студентите да придобият опит в реална бизнес среда. Всъщност близо 30% от участниците впоследствие започват постоянна работа в компанията. Вярвам, че ние трябва не само да подпомогнем реализацията на талантливите студенти, но и да допринесем за развитието на образователната система в страната. Бих искал да пожелая успех на нашите тазгодишни стажанти. Бъдете любопитни, задавайте въпроси, поемайте инициатива, бъдете скромни и отворени към новите неща и не забравяйте – няма нищо лошо в това да грешите“ – заяви по време на откриването Брад Библоу, главен директор „Човешки ресурси“ в Теленор.

Стажантската програма на Теленор се провежда за дванадесета поредна година. От старта на програмата през 2004 телекомът е инвестирал над 1 млн. лв. в развитието и подкрепата на младите таланти в България.
08.07.2015
Share
София - Стажантска програма на Теленор
08.07.2015
тегло: 1142 KB
размери: 2022X3000 px
автор: Миро Златев
София - Стажантска програма на Теленор
08.07.2015
тегло: 522 KB
размери: 2002X3000 px
автор: Миро Златев
Брад Библоу, главен директор „Човешки ресурси“ в Теленор

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz