Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Теленор получи отличие от Български Червен кръст
Български Червен кръст връчи специална грамота на Теленор за принос към благотворителната кампания за подпомагане на пострадалите от наводненията в страната през 2014.  Телекомът бе удостоен с плакет за дарението си в размер на 50 хиляди лева, както и за цялостната си подкрепа за хуманитарните каузи на БЧК.

Това стана на официално събитие по повод Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец, който тази година е посветен на 50-годишнината от приемането на фундаменталните принципи на движението.

„Радваме се, че успяхме да се включим в кампанията на Български Червен кръст и да съдействаме на пострадалите, които имаха нужда от нашата подкрепа в този труден житейски момент. Надяваме се, че сме успели поне отчасти да облекчим тяхното страдание. Като социално отговорна компания, за нас бе важно да сме близо до хората и да им помогнем да превъзмогнат трагедията, която преживяха“ - каза Ясен Гуев, директор „Корпоративна политика“ в Теленор.

Теленор направи своето дарение непосредствено след тежките наводнения в района на Варна, които през миналата година оставиха без дом стотици семейства и взеха човешки жертви. Набраните средства бяха разпределени от Националния обществен съвет с цел подпомагане на пострадалото от наводненията население. В допълнение, дарения бяха набирани и през единния дарителски номер (DMS) чрез изпращане на SMS на кратък номер 17777. Теленор е партньор на платформата от нейното създаване през 2007.
10.05.2015
Share
София - Награда за Теленор
10.05.2015
тегло: 652 KB
размери: 2194X3000 px
автор: Александър Михайлов
Ясен Гуев, директор „Корпоративна политика“ в Теленор, приема специалната награда на Български Червен кръст за приноса на оператора към благотворителната кампания за подпомагане на пострадалите от наводненията в страната през 2014 г.

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz