Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Десетима студенти с пълна годишна стипендия от Теленор
На специално събитие в централата си Теленор посрещна участниците в деветата си поредна Стипендиантска програма. Те бяха приветствани лично от Борис Тачев, главен директор „Човешки ресурси“ в Теленор.

„Да бъдеш избран сред стотици кандидати само по себе си е постижение. Това означава, че притежаваш необходимите знания и потенциал, но най-вече ясна визия за професионалното си развитие. В Теленор вярваме, че трябва да се инвестира в такива изключителни млади хора и се радваме, че близо една трета от всички наши стажанти и стипендианти до момента са избрали да продължат кариерния си път в компанията.“, заяви Борис Тачев по време на събитието.

Традиционно, участниците в програмата получават пълна годишна стипендия до придобиване на бакалавърска степен. Освен това, младежите имат възможност да натрупат практически опит като работят под ръководството на персонален наставник и участват в лятната стажантска програма на компанията. Всеки от тях ще се присъедини към различен екип в следните дирекции на компанията: „Стратегически финанси”, „Правни отношения”, „Потребителски сегмент“, „Създаване на стойност“, „Потребителски услуги“, „Изграждане на мрежата”, „Планиране на мрежата“, „Експлоатация на мрежата“,„Технологична стратегия и оценка на качеството на мрежата“.

Стипендиантската и стажантската програма на Теленор са най-популярните младежки инициативи на компанията, като до момента в тях са участвали над 400 студенти. През 2013 Теленор стартира нова ежегодна кампания, насочена към социално ангажирани млади хора. Благодарение на нея, двама българи имат шанса да посетят международния форум Telenor Youth Summit, който се провежда в Осло.
12.02.2015
Share
София - Стажантска програма на Теленор
12.02.2015
тегло: 876 KB
размери: 1993X3000 px
автор: Миро Златев

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz