Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Теленор и Посолството на Кралство Норвегия организират конференция за корпоративна отговорност
Теленор и Посолството на Кралство Норвегия в България проведоха съвместна конференция на тема „Корпоративната социална отговорност - норвежките ценности и подход към устойчивия бизнес“. Събитието се състоя днес в София и в него се включиха редица представители на норвежкия и българския бизнес, които споделиха своя опит в тази област. В рамките на конференцията, главният изпълнителен директор на Теленор г-н Стайн-Ерик Велан разказа повече за глобалната стратегия за корпоративна отговорност на Теленор Груп и представи конкретни примери за приложението й в различни страни, където групата е представена. „За нас в Теленор устойчивото развитие е неразделна част от бизнеса. Вярваме, че наш приоритет като компания в сферата на дигиталните услуги е да създаваме възможности за обществата, в които работим, и да им помагаме постоянно да се развиват. Също така използваме опита си в международен план, за да реализираме социално значими проекти в различни страни. В България, например, подобна наша инициатива е филтърът за блокиране на материали в интернет, съдържащи сексуална злоупотреба с деца. Той бе въведен за първи път от Теленор в Норвегия, а към момента се използва от повечето компании в групата и от много интернет доставчици по цял свят.“, заяви г-н Велан по време на събитието. В конференцията взеха участие още г-н Ола Йо Тандре, директор „Социална отговорност“ на Теленор Груп, и г-н Ясен Гуев, главен директор „Корпоративна политика“ на Теленор в България, които представиха инициативите за безопасен интернет, реализирани в компаниите от групата. Домакин на събитието бе посланика на Кралство Норвегия в България, Н. Пр. Гюру Катарина Викьор.
04.12.2014
Share
София - Конференция за корпоративна отговорност организирана от Теленор и Посолството на Кралство Норвегия
04.12.2014
тегло: 501 KB
размери: 2079X3000 px
автор: Александър Михайлов
Главният изпълнителен директор на Теленор Стайн-Ерик Велан представя глобалната стратегия за корпоративна отговорност на Теленор Груп и част от добрите практики в тази насока на конференцията „Корпоративната социална отговорност - норвежките ценности и подход към устойчивия бизнес“
София - Конференция за корпоративна отговорност организирана от Теленор и Посолството на Кралство Норвегия
04.12.2014
тегло: 521 KB
размери: 1673X2969 px
автор: Александър Михайлов
Директор „Социална отговорност“ на Теленор Груп, Ола Йо Тандре говори за инициативите на компанията, свързани с осигуряване на безопасна онлайн среда.

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz