Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Футболният отбор на спортните журналисти „Медия Юнайтед” подкрепи кампанията срещу рака на простатата „Открито за мъжете”
5:2 завърши приятелският футболен мач между сборния отбор на спортните журналисти „Медия Юнайтед” и служителите на Sanofi България, в полза на тима на четвъртата власт.

Футболната среща бе част от информационна кампания на Sanofi България срещу рака на простата „Открито за мъжете“, чиято цел е да повиши информираността на обществото по проблема и да повиши ранната диагностика на заболяването. Ракът на простатата е втори по честота сред новодиагностицираните злокачествени заболявания при мъжете и втората най-честа причина за смърт сред тях в България. Едновременно с това, обаче съществува висок процент на недиагностицираност на заболяването. Затова и слоганът на тазгодишната кампания е „Проверката е висша форма на мъжественост“.

Капитан на отбора на Sanofi бе най-добрият български плувец Петър Стойчев, който е и посланик на кампанията „Открито за мъжете“, а съдия на благотворителната среща - Антон Генов.

„Футболът е най-популярният и коментиран спорт сред мъжете в България. Именно затова решихме да организираме приятелски футболен мач като най-добрата възможност да повдигнем темата за рака на простатата и да накара обществото открито да говори за този социален проблем. Много благодаря на отбора на спортните журналисти „Медия Юнайтед”, които за пореден път показаха, че медиите могат да се обединят в името на кауза каквато е борбата с рака на простата. За мен отговорното поведение е проява на мъжественост. Затова искам да призова всички български мъже да проявят тази отговорност към здравето си и един път в годината да се подлагат на профилактичен преглед.” – сподели Петър Стойчев, посланик на кампанията „Открито за мъжете”.

„Като глобален иновационен лидер Sanofi разработва и предлага медикаменти за хората с простатен карцином, но едновременно с това като социално отговорна компания инвестираме и в превенция на проблема. Затова и за втора поредна година организираме кампанията „Открито за мъжете” и осигуряваме безплатни профилактични прегледи при уролог в София, Варна, Пловдив и Плевен в последната седмица на ноември.“ - сподели Йерон Вайтес, Генерален директор на Sanofi България.
27.11.2014
Share
София - Кампания на Sanofi България срещу рака на простата „Открито за мъжете“
27.11.2014
тегло: 433 KB
размери: 1441X2000 px
автор: Миро Златев
Петър Стойчев подкрепи тима на Sanofi
София - Кампания на Sanofi България срещу рака на простата „Открито за мъжете“
27.11.2014
тегло: 412 KB
размери: 1328X2000 px
автор: Миро Златев
София - Кампания на Sanofi България срещу рака на простата „Открито за мъжете“
27.11.2014
тегло: 380 KB
размери: 2000X1445 px
автор: Миро Златев
Петър Стойчев подкрепи тима на Sanofi

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz