Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

„Тирбул” ЕАД ще инвестира 15 милиона евро в производството на млечни продукти в Сливен
Изпълнителният директор българо-гръцката компания „Тирбул” ЕАД Димитриос Сарандис обяви на тържеството за 10-годишнината на компанията в България, че фирмата ще инвестира у нас 15 милиона евро през следващите две години. Производителят на млечни продукти с марката „Olympus” планира да увеличи обема на производство с 50% като инвестира в производствени помещения и в ново оборудване. От 2004 г. досега „Тирбул” ЕАД е инвестирала в България 20 млн. евро.

През 2004 г. „Тирбул” ЕАД откри модерно млекопреработвателно предприятие в Сливен и досега е разкрила 130 работни места. Компанията изкупува мляко от над 70 български ферми и преработва по 120 тона мляко на ден в предприятието в Сливен. Това нарежда фирмата на първо място по млекопреработване в България. За 2013 г. оборотът от продажби на българския пазар и от износ за страни от ЕС надвишава 56 млн. лв.

„България е добро място за правене на бизнес и искаме да продължим да инвестираме в българската икономика. Млечните продукти, които произвеждаме от висококачествено българско мляко, се търсят в цяла Европа. Убедени сме, че търсенето на качествени млечни продукти ще расте.”, каза на тържеството г-н Сарандис.

„Тирбул” предлага на българския пазар млечни продукти с марката ”Olympus” – сирене, кашкавал, извара, прясно и кисело краве мляко.

Тази година „Тирбул” ЕАД отбелязва 10-та годишнина в България под мотото „10 години. Винаги истински”. По този повод компанията дари млечни продукти на Община Сливен, които да покрият нуждите на детските градини и яслите в града за две седмици. Дарението е част от дългосрочната програма на „Тирбул” за отговорност към обществото.


15.11.2014
Share
Сливен - „Тирбул” ЕАД отбелязва 10-годишнина
15.11.2014
тегло: 826 KB
размери: 1993X3000 px
автор: Стефан Марков
Изпълнителният директор на „Тирбул” ЕАД Димитриос Сарандис и министър Десислава Танева
Сливен - „Тирбул” ЕАД отбелязва 10-годишнина
15.11.2014
тегло: 622 KB
размери: 1993X3000 px
автор: Стефан Марков
Изпълнителният директор на „Тирбул” ЕАД Димитриос Сарандис и министър Десислава Танева в склада за зреене на кашкавал

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz