Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Assassin’s Creed Rogue с европейска премиера в София
На вечерен коктейл в Археологическия музей се състоя европейската премиера на Assassin’s Creed Rogue. Играта е разработена от Ubisoft Sofia в сътрудничество със студиата на компанията в Сингапур, Монреал, Квебек, Ченгду, Милано и Букурещ. Най-тъмната глава от историята за Assassin’s Creed, засега, излиза на пазара за Xbox 360, PlayStation 3 и PC. Сред хаоса и жестокостта по време на Седемгодишната война в Северна Америка, Шей Патрик Кормак, безстрашен млад член на братството на асасините, претърпява мрачна трансформация, която завинаги ще бележи бъдещето на колониите. Влизайки в ролята на Шей, играчът преживява всяка стъпка от пътя на превръщането му от асасин в ловец на асасини. Използва всички свои умения, за да пребори онези, които някога е наричал братя. За първи път в поредицата може да се види вселената на Assassin’s Creed през перспективата на тамплиер. В допълнение към опита на Шей като мастър асасин, той има и нови умения и оръжия:

• Смъртоносна въздушна пушка, предназначена за битка отблизо и надалеч. Може да разсейва, елиминира или просто да обърква враговете, като използва разнообразие от амуниции, включително специални куршуми и гранати.

• Допълнително развито орлово зрение, което позволява във всеки момент да се изследват елементите от обкръжаващия свят и да се разкриват асасините, скрити в сенките, по покривите или в тълпата. Играчът проследява как Шей се трансформира от смел асасин в мрачен и отдаден тамплиер, готов да преследва онези, които довчера е наричал братя.

От първо лице може да се преживеят събитията, които довеждат героя до мрачния път, променил завинаги съдбата на асасинското братство.

Качвайки се на Мориган – кораба, с който се проправя път през ледените води на Северния Атлантик и тесните протоци в речните долини на Америка, Assassin’s Creed® Rogue надгражда над отличените с награди морски компоненти от Assassin’s Creed® IV Black Flag™, като предоставя изцяло нови геймплей елементи:

• Нови вражески тактики: асасините ще се опитват да превземат Мориган и да победят екипажа му. Шей трябва да се отбранява, за да избегне загубата на твърде много моряци от екипажа.

• Нови оръжия като горящото масло, което оставя следи от огън, предназначени да запалят вражеските кораби, и като известното автоматично оръдие на Пакъл, което произвежда продължителна картечна стрелба.

• Арктически свят, пълен с възможности: изследване на скрити зад ледени късове територии и използване на айсберги, за да се прикрие по време на морските битки.

Проследявайки историята на Шей, играчът изследва три уникални свята:

• Северния Атлантик: ледени ветрове и извисяващи се високо арктически айсберги по време на морските битки.

• Ривър Вали: обширна територия от американската граница, в която се съчетават възможностите за речна навигация с тези за изследване на сушата.

• Ню Йорк: един от най-известните градове в целия свят, изцяло пресъздаден такъв, какъвто е съществувал през 18 век.



Юбисофт е водещ производител, издател и дистрибутор на интерактивни и развлекателни продукти, с богато портфолио от световно известни марки като Assassin’s Creed, Just Dance, серията видео игри Tom Clancy, Rayman, Far Cry и Watch Dogs. Екипите в мрежата от студиа и бизнес офиси на Юбисофт са отдадени да създават оригинални и запомнящи се гейминг преживявания върху всички известни платформи, в това число конзоли, мобилни телефони, таблети и персонални компютри.
14.11.2014
Share
София - Европейска премиера на Assassin’s Creed Rogue
14.11.2014
тегло: 355 KB
размери: 1168X1757 px
автор: Александър Михайлов
София - Европейска премиера на Assassin’s Creed Rogue
14.11.2014
тегло: 509 KB
размери: 2196X1460 px
автор: Александър Михайлов

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz