Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Vichy представи най-новия си продукт от серията Liftactiv Supreme против стареене на кожата в течение на деня
Лаборатории Vichy представиха новото поколение Liftactiv Supreme противостарееща грижа за кожата, която се бори с признаците на стареене както през деня, така и в дългосрочен план. На събитието чаровната актриса Гери Стоянова сподели впечатленията си от използването на иновативния крем, а специалистът по дерматология д-р Радина Денкова разкри съвети за поддържане на сияйна и млада кожа. 

Новото поколение Liftactiv Supreme се бори с ежедневното стареене на кожата, което за пръв път може да с измери по клиничен и обективен начин. „Никога досега не се бях замисляла в детайли, каква е причината за признаците на умора, подпухналата кожа на лицето или по-видимите бръчици вечер и се учудих, когато разбрах, че те могат да бъдат обяснени с ежедневен процес на остаряване на кожата ми. Благодарение на Liftactiv Supreme се усещам еднакво сияйна и свежа както сутрин, така и вечер“, сподели Гери Стоянова, която прие предизвикателството на Лаборатории Vichy и тества продукта.

На събитието д-р Радина Денкова разказа за процесите на стареене на кожата, даде ценни съвети за превенция и поддръжка на младежкия й вид, независимо от възрастта. Дамите - гости на събитието, имаха възможност да тестват новия продукт и да се консултират със специалисти за това как да се грижат за тяхната кожа.

„Водени от стремежа да помогнем на всяка жена да открие своята идеaлна кожа, пред нас стои едно основно предизвикателство - борбата със стареенето на кожата, както в дългосрочен план, така и в течение на деня. Първи Лаборатории Vichy доказват пряката връзка между хроно-биологията на кожата и признаците на стареенето й в различни етапи на деня: епидермисът изтънява, течностите в кожата намаляват и под ефекта на гравитацията се изместват надолу към челюстта, сияйността на тена се губи и той става сивкав и неравен. Като се бори с тези признаци в течение на деня, новият Liftactiv Supreme ни помага да предотвратим нейното стареене в дългосрочен план“, каза Мария Методиева, продуктов мениджър за Vichy България.

Най-новият дневен крем против стареене на кожата от серията Liftactiv Supreme комбинира RHAMNOSE 5% и DAY-PROOF комплекс, които имат установено противостареещо действие с продължителен ефект за млада кожа моментално, до вечерта и с течение на времето.

Белите перлени частици и матиращи агенти моментално разпръскват светлината и заглаждат повърхността на кожата, като тенът е равен и сияен. Революционната технология DAY-PROOF комбинира АДЕНОЗИН и КОФЕИН, които имат дерморелаксиращо, дрениращо и енергизиращо действие през целия ден. За подобрена ефективност в дългосрочен план, Лаборатории Vichy съчетават в новия Liftactiv Supreme РАМНОЗА 5% с NEOHESPERIDINE – мощен антиоксидант, който възстановява блясъка на кожата и укрепва нейната защитна бариера.

Liftactiv Supreme подсилва устойчивостта на кожата срещу ежедневния „натиск“ на измененията в кожата и спомага за преодоляване признаците на стареене в дългосрочен план.
15.10.2014
Share
София - Представяне на козметика от Vichy
15.10.2014
тегло: 670 KB
размери: 1993X3000 px
автор: Миро Златев
Актрисата Гери Стоянова, Мария Методиева - продуктов мениджър за Vichy България и специалистът по дерматология д-р Радина Денкова
София - Представяне на козметика от Vichy
15.10.2014
тегло: 630 KB
размери: 1993X3000 px
автор: Миро Златев
Актрисата Гери Стоянова
София - Представяне на козметика от Vichy
15.10.2014
тегло: 713 KB
размери: 1993X3000 px
автор: Миро Златев
Актрисата Гери Стоянова и специалистът по дерматология д-р Радина Денкова
София - Представяне на козметика от Vichy
15.10.2014
тегло: 730 KB
размери: 2148X3000 px
автор: Миро Златев
Мария Методиева - продуктов мениджър за Vichy България
София - Представяне на козметика от Vichy
15.10.2014
тегло: 655 KB
размери: 1993X3000 px
автор: Миро Златев
Гостите на събитието тестват новия продукт

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz