Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Радио София - БНР празнува седми рожден ден
Радио София - младежкият глас на Българското национално радио, празнува своя седми рожден ден. 24-часовата програма стартира на 17 септември 2007 - в Деня на София.

„Радио София е една от любимите ни програми. В радиоконституцията пише, че радиостанция без точка на излъчване София, не е радиостанция. В този смисъл, Радио София е орисаната радиостанция, сред програмите на БНР. Седем години е само едно стъпало. Седем години са много голям срок, ако трябва да преценим дали една радиостанция има място под слънцето, и са много малък срок, ако трябва да се замислим за историята и присъствието в нашия живот на тази радиостанция. И двата изпита Радио София издържа със седмица. Благодаря на Митко Димитров и на целия екип за ентусиазма им, който никога не намалява, защото те обичат и живеят с радиото. Пожелавам на всички безкраен ефир за Радио София, безкраен ефир в сърцата на тези, които слушат програмата на Радио София. А те не мога да кажа колко са, защото имам чувството, че с всяка измината минута стават все повече. Стискаме им палци да продължават все така. Честит рожден ден, колеги“. С тези думи генералният директор на БНР Радослав Янкулов поздрави екипа на Радио София.

Служебният министър - председател на Република България проф. Георги Близнашки лично приветства журналистите от медията с думите: „Възхищавам се на ентусиазма и амбицията Ви, както и на умението да напипвате пулса на града, с който всички ние сме свързани. Най-ценното Ви качество е да търсите и да намирате близостта със слушателите, а това говори за професионализма Ви, който за седем години успяхте да наложите като запазена марка. Радио София не е просто гласът на столицата, но и глас на гражданите, които имат собствен поглед към темите на деня. Поднасям и личните си поздравления към музикалните редактори, които често ни връщат към съкровищницата на „Златния фонд“ на БНР. Пожелавам на всички Ви дръзновение, сили и кураж. Бъдете здрави и честит рожден ден!“.

От своя страна директорът на Радио София Митко Димитров заяви: „Въпреки младостта на програмата ни, се опитваме да бъдем достойни последователи на нашите предшественици, чиито традиции дълбоко уважаваме и пазим. Опитваме се да бъдем близо до нашите слушатели, да чуваме техния глас, да споделяме забързания им ден. Всеки от нас приема работата си в Радио София с чувство на висока отговорност. Радваме се, че това се оценява от нашата аудитория, която става все по-многобройна и разнообразна. Това е наградата за нашия труд, която носи за всеки от нас личностно и професионално удовлетворение. Да си част от голямото семейство на БНР е престиж, но и отговорност. И занапред ще продължим да работим всеотдайно, за да завладяваме нови райони на страната, защото доказахме, че можем. Радио София вдигна котва и уверено ще продължи да плава по ултракъсите вълни на които излъчва“.

Председателят на СЕМ доц. Георги Лозанов също поздрави служителите на столичната програма на БНР.

Поздравителни адреси по повод рождения ден на Радио София изпратиха Снежана Тодорова – и.д. председател на СБЖ, Бойко Борисов – председател на ПП ГЕРБ, Михаил Миков – председател на НС на БСП, Веска Георгиева – директор на Столичния инспекторат, вицеадмирал Румен Николов – началник на отбраната на Република България, Цветан Китов – председател на ДАТО.
17.09.2014
Share
София - Рожден ден на Радио София - БНР
17.09.2014
тегло: 1145 KB
размери: 2083X3000 px
автор: Миро Златев
Екипът на радиото
София - Рожден ден на Радио София - БНР
17.09.2014
тегло: 728 KB
размери: 2291X3000 px
автор: Миро Златев
Служебният премиер проф. Георги Близнашки, директорът на Радио София Митко Димитров и генералният директор на БНР Радослав Янкулов

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz