Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

GLOBUL изпраща „Отборът на надеждата“ на Мондиала в Чили
За трета поредна година „Отборът на надеждата“ ще участва в световното първенство по футбол за бездомни хора с подкрепата на GLOBUL. Тази година то ще се проведе в Чили от 19 до 26 октомври, а имената на осемте национални състезатели бяха обявени на официална пресконференция в края на миналата седмица.

По време на събитието, Ясен Гуев, главен директор „Корпоративна политика“ в GLOBUL, пожела успех на националния състав и награди един от победителите в конкурса за есе на тема „Аз и моята история“ - Николай Ангелов. Конкурсът е организиран от „Спортс Мениджмънт България” и тазгодишния посланик на „Отбора на надеждата“ Георги Господинов, а основната му цел бе да бъдат оценени и развити творческите заложби на децата, лишени от родителска грижа. Двамата победители от конкурса получиха смартфон Samsung Galaxy Trend Plus от GLOBUL.

Като част от подкрепата си за проекта, GLOBUL се включи със свой корпоративен отбор в четвъртия турнир на „Отбора на надеждата” под надслов „Играй с националите”. Турнирът се проведе вчера в София като част от подготовката на отбора за световното първенство.

GLOBUL подкрепя проекта за социална интеграция на младежи в неравностойно положение чрез спорт за трета поредна година като част от стратегията си по корпоративна отговорност. При дебютното си участие на Мондиала в Мексико през 2012 година, „Отборът на надеждата“ завърши на престижната четиринадесета позиция от 43 състава. Година по-късно, националният тим на страната ни зае седемнадесета позиция от 46 тима и спечели Купата на град Познан.
15.09.2014
Share
София – Изпращане „Отборът на надеждата“ на Мондиала в Чили
15.09.2014
тегло: 809 KB
размери: 1993X3000 px
автор: Миро Златев
Победителят в конкурса „Аз и моята история“ и национален състезател от „Отбора на надеждата“ Николай Ангелов, главеният директор „Корпоративна политика” на GLOBUL Ясен Гуев, мениджърът на отбора Виктор Кирков и старши треньорът Младен Христов на пресконференцията по повод участието на „Отбора на надеждата“ в предстоящото световно първенство по футбол за бездомни хора в Чили.

София – Изпращане „Отборът на надеждата“ на Мондиала в Чили
15.09.2014
тегло: 588 KB
размери: 1993X3000 px
автор: Миро Златев
Победителят в конкурса за есе „Аз и моята история“ Николай Ангелов (вляво) получава смартфон Samsung Galaxy Trend Plus от Ясен Гуев, главен директор „Корпоративна политика” на GLOBUL.


Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz