Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Започна надпреварата за „Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro+“
“Shell” България даде официалния старт на надпреварата между четирите звездни отбора, които ще обиколят страната в търсенето на формулата за „Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro+”.  На откриващото събитие капитаните Виктория Терзийска, Башар Рахал, Мария Силвестър и Косьо Вълков разкриха имената на своите фаворити, детайли за обиколките и как ще впечатлят феновете си, за да стигнат до финала и да спечелят голямата награда – ексклузивно посещение във фабриката на Ферари в Маранело, Италия.

През следващата седмица избраните кандидати ще прекарат три дни в компанията на една от звездите и заедно ще осъществят своята представа за незабравимо приключение на пътя. Екипите получиха от „Shell” задание с начална точка в София и крайна цел в Бургас. Всеки отбор сам ще определи маршрута, местата за спиране и нощувка. Организаторите предизвикват екипите да направят своето пътуване възможно най-интересно, за да спечелят най-голяма подкрепа от феновете. Информация за пътешествията ще бъде споделяна онлайн и в социалните мрежи, така че приятелите и почитателите на отборите да бъдат информирани в реално време за развитието им.

“Радваме се, че предоставяме на нашите клиенти един от основните елементи за всяко добро пътуване - усъвършенстваните горива Shell V-Power Nitro+. Целта на тази инициатива е да открие и останалите елементи, които превръщат пътешествието в незабравимо емоционално преживяване. Впечатлени сме от желанието и находчивостта, които показаха всичките кандидати и ще следим с интерес пътуванията“, сподели Камелия Славейкова, изпълнителен директор на „Shell” България.

Отборът победител ще бъде определен на база гласовете на феновете в специално създаденото приложение в страницата на „Дарик кафе“ във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/Darik.Cafe. Всички гласували за любимия си екип ще вземат участие в седмични томболи с награди ваучери за гориво на стойност 50 лв.

Този уикенд на пътешествие се отправят екипите на Башар Рахал и Косьо Вълков, а между 17 и 19 септември отборите на жените капитани – Мария Силвестър и Виктория Терзийска ще направят „Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro +”. Те ще обиколят страната в компанията на четири автомобила - Audi Q5, Volkswagen Golf Variant, Volkswagen Golf Sportsvan и Volkswagen Caddy, осигурени от Порше БГ.
12.09.2014
Share
София – Старт на „Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro+”
12.09.2014
тегло: 820 KB
размери: 1988X3000 px
автор: Стефан Марков
Капитаните на отборите Мария Силвестър, Виктория Терзийска, Косьо Вълков и Башар Рахал заедно с водещият на събитието Драгомир Симеонов (в средата)
София – Старт на „Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro+”
12.09.2014
тегло: 974 KB
размери: 1993X3000 px
автор: Стефан Марков
Капитаните на отборите Косьо Вълков, Мария Силвестър, Виктория Терзийска и Башар Рахал със автомобилите си

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz