Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Globul посрещна участниците в Стажантска програма 2014
Globul посрещна участниците в единадесетата стажантска програма на компанията с официална церемония в централния офис на компанията. През тази година, общо 33 студенти от различни университети в България ще проведат платен двумесечен стаж в 17 дирекции на Globul. 

По време на работата си в компанията, всеки от стажантите ще има възможност да усвои практически умения в съответната област, както и да разработи индивидуален проект под ръководството на персонален наставник. Студентите ще работят в дирекции „Бизнес продажби“, „Потребителски сегмент“, „Създаване на стойност“, „Правни отношения и защитена информация“, „Регулации“, „Обслужване на клиенти“, „Човешки ресурси и администрация“, „Корпоративна политика“, „Снабдяване и логистика“, „Изграждане на мрежата“, „Експлоатация на мрежата“.

Всички стажанти ще преминат и през обучение по презентационни умения и през специална въвеждаща програма, която ще ги запознае със структурата на компанията, с функциите на отделните й звена, както и с нейната корпоративна култура, мисия и ценности.

По време на церемонията за откриване на Стажантска програма на GLOBUL, бъдещите млади професионалисти бяха приветствани от Брад Байблоу, главен директор „Потребителски маркетинг.

„Участниците в Стажантска програма 2014 ще имат възможността да бъдат част от изключително амбициозната и иновативна програма на Globul за трансформация на мрежата и на работната среда, каквато никоя друга компания в България не е осъществявала досега. Без съмнение, това ще се отрази положително на тяхното обучение и развитие като професионалисти и ще им помогне да се научат да приемат предизвикателствата, да не пропускат добри възможности и да влагат положително отношение към работата си в бъдеще“, сподели Байблоу по време на церемонията.

До момента в стажантската програма на GLOBUL са участвали над 300 студенти от български и чуждестранни университети, като 30% от тях впоследствие са започнали работа в компанията. От старта на програмата през 2004, Globul е инвестирал над половин милион лева в развитието на стажантската си програма и подкрепата на младите таланти в България.
08.07.2014
Share
София - Старт на Стажантска програма 2014 на Globul
08.07.2014
тегло: 620 KB
размери: 1424X2144 px
автор: Миро Златев
Главният директор „Потребителски маркетинг“ на Globul Брад Байблоу и участниците в Стажантска програма 2014 Globul по време на церемонията по откриването на програмата

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz